Skip to main content

Pouzdana WiFi veza u hotelskom poslovanju – potreba, a ne luksuz

Hotelski WiFi je, prema mnogobrojnim istraživanjima, jedan od najznačajnijih faktora koji utiču na odluku gostiju prilikom izbora hotela u kom će odsjesti. Vremena kada se WiFi signal smatrao odlikom luksuznih hotela, odavno su iza nas. Danas je hotel bez wireless konekcije kao soba bez kreveta. Štaviše, u savremenim uslovima, samo postojanje WiFi konekcije u hotelu nije dovoljno, već se kao potreba nameće pouzdana WiFi veza.

asdasd

Savremeno hotelsko poslovanje nezamislivo je bez pouzdanog pristupa internetu. Online zajednica je svakoga dana sve veća, pa je i broj online bookinga u porastu. Mali zastoj u poslovanju može izazvati velike finansijske gubitke.

Posjetioci hotela, posebno oni koji dolaze iz poslovnih razloga, imaju potrebu za brzom i stabilnom WiFi konekcijom. Nezadovoljstvo gostiju hotela WiFi uslugom nepovoljno će se odraziti na hotelsko poslovanje. Nezadovoljni gosti će izbjegavati ponovni dolazak u hotel, nepovoljne informacije će se širiti, što će, konačno, uticati na stvaranje loše reputacije hotela.

I pored navedenjih činjenica, još uvijek se veliki broj hotela odlučuje za najjeftinija WiFi rješenja, koja korisnicima ne mogu garantnovati zadovoljavajući kvalitet WiFi usluge. Često pucanje mreže, nemogućnost isporuke maksimalnog protoka internet linka i neravnomjerna pokrivenost signalom svih prostorija hotela posljedica su korištenja neadekvatne wireless opreme. Takođe, ovakva oprema ne pruža zadovoljavajuću bezbjednost mrežnim korisnicima, što može prouzrokovati velike probleme, za goste hotela, ali i za zaposlene.

Rješenje problema leži u implementaciji profesionalnih wireless rješenja u hotelu. Teleklik svojim korisnicima preporučuje Ruckus profesionalnu wireless opremu. Ova oprema, koju koriste najbolji hoteli širom svijeta, pruža daleko više od samog pristupa internetu, a o prednostima Ruckus tehnologije možete pročitati nešto više OVDJE.

sadfasdas

 

Pouzdana WiFi veza u hotelskom poslovanju – potreba, a ne luksuz

autor Branimir Tamindžija vrijeme čitanja: 1 min
0