Skip to main content
byod-teleklik

BYOD (Bring Your Own Device)

Teleklik vas upoznaje sa BYOD (Bring Your Own Device) sistemom poslovanja, u kojem je radnicima dozvoljeno da svoje tablete i mobilne telefone donose na posao i s njih pristupaju reursima preduzeća.

Sa rastom prodaje tableta i mobilnih telefona, ovaj koncept sve više postaje standard, i svoju primjenu nalazi u sve većem broju preduzeća.

BYOD koncept poslovanja donosi mnogo prednosti poput zadovoljnijih i produktivnijih radnika, povećane produktivnosti, mobilnosti i dostupnosti radnika, ali sa sobom nosi i potrebu da se dodatno obrati pažnja na sigurnost korporativne mreže.

BYOD_Bring_Your_Own_Device

Gubitak podataka, nedozvoljen pristup važnim podacima preduzeća, unos malware i spyware aplikacija u korporativnu mrežu, kao i gubitak uređaja na kojima su radnici pohranili važne podatke predstavljaju probleme na koje treba posebno obratiti pažnju.

Ispravan dizajn mreže, zaštita servera na kojima se nalaze osjetljivi podaci, autentifikacija i nadzor mreže predstavljaju preduslov da bi se spriječili problemi koje sa sobom BYOD koncept nosi.

Stručna lica iz Teleklika su tu da Vam pomognu da omogućite maksimalan komfor i produktivnost Vaših radnika, uz minimalnu mogućnost da dođe do štete.

Za više informacije nam se javite na:
E: info@teleklik.ba
T: +387 51 491 860

Dejan Milošević
Sistem inženjer
Dejan Milošević

Dejan Milošević

Sistem inženjer

BYOD (Bring Your Own Device)

autor Dejan Milošević vrijeme čitanja: 1 min
0