Skip to main content

Kako Wi-Fi povećava prihode

Koliko puta vam se dogodilo da ste se našli na sastanku kod poslovnog partnera, u hotelu, restoranu, kafiću, i niste imali stabilnu internet vezu, Wi-Fi je bio katastrofalan?!

Današnja privatna i poslovna komunikacija je gotovo nezamisliva bez pristupa internetu. Gosti kafića, kampa, hotela, seminara, sastanka trebaju imati mogućnost spajanja na internet putem bežične mreže u svakom momentu.

wi-fi-banjaluka

Ukoliko omogućite kvalitetan Wi-Fi internet pristup svojim gostima, klijentima, partnerima, to će zasigurno nad konkurentima biti velika prednost za vas kao saradnika, ili vašeg objekta ukoliko se bavite ugostiteljstvom.

Ukoliko im osigurate bežični wireless internet vaš objekat postaje bogatiji za jednu veoma bitnu uslugu, mogućnost da vaši klijenti koriste wireless internet. Obezbijedite kvalitetnu Wi-Fi mrežu u svojim objektima i poboljšajte poslovanje na način da i Vi i korisnici mreže budete zadovoljni.

Savremeni korisnici interneta sve više vremena provode izvan kancelarije, putuju poslovno ili privatno i zahvaljujući Wi-Fi pristupu internetu mogu jednostavnije digitalno komunicirati.

Takođe, kvalitetan Wi-Fi zaposlenima u vašoj firmi omogućava da imaju pristup internetu u svakom trenutku iz bilo kojega dijela objekta, što može povećati fleksibilnost, dostupnost i brzinu obavljanja poslovnih zadataka zaposlenih.

Šta je to Wi-Fi hotspot?

Wi-Fi hotspot je naziv za bežične lokalne mreže postavljene na javnim lokacijama, putem kojih korisnici mogu da pristupaju Internetu koristeći Wi-Fi laptope ili druge mobilne uređaje sa Wi-Fi mogućnostima.

Hotspot-Diagram-teleklik

Wi-Fi hotspot lokacije se nalaze u raznim otvorenim i zatvorenim prostorima, privatnim firmama, državnim institucijama, tržnim centrima, kafićima, hotelima, zračnim lukama, marinama, željezničkim stanicama, kongresnim centrima i drugim javnim mjestima.

Kompanije naročito sve češće uvode Wi-Fi hotspot uslugu u svoje poslovne objekte kako bi svojim radnicima, klijentima i partnerima ponudili kvalitetan bežični pristup Internetu. Ovakve usluge su sve češće dostupne i u avionima, autobusima, vozovima i brodovima.

O profesionalnim Wireless rješenjima detaljnije pročitajte OVDJE.

wifi-teleklik-ruckus

Definicija:
Wireless, odnosno WiFi, označava „bežičnu internet konekciju“, odnosno konekciju koja uspostavlja komunikaciju tvog kompjutera, tableta ili mobilnog telefona i interneta bez korišćenja ethernet kabla.

WiFi emituje signal koji pokriva manji ili veći prostor koji često nije ograničen zidovima, stepenicama, spratovima i sličnim. Zbog toga se upotreba WiFi konekcije mora svjesno ograničiti ili kontrolisati, inače može biti zloupotrebljena.

Ugostitelji, kakav vam je Wi-Fi?

Postavljanje Wi-Fi hotspot mreže na nekoj lokaciji trebalo bi da privuče nove posjetioce, te da utiče da se oni vraćaju i ostaju duže u vašem objektu.

Za maloprodajne objekte kao što su kafići ili restorani, ova vrsta usluge može pomoći da se popune prazne stolice. Za neke hotele postojanje Wi-Fi Internet pristupa za goste može biti od presudnog uticaja za spriječavanje gubitka potencijalnih klijenata.

free_wifi600x300

Bežični internet je, uz vrhunsku uslugu koju nudite, ključan faktor prema kojem gosti danas vrše odabir hotela, te se ponovno u njega vraćaju.

Kvalitetan Wi-Fi pristup internetu omogućava lakše organizovanje seminara, skupova i poslovnih sastanaka, te je vjerovatnost odabira upravo Vaše lokacije za ovakva događanja veća. Wi-Fi signalom može biti pokriven cijeli objekat i svi popratni sadržaji u sastavu npr. hotela (terase, plaže, bazen, sportski tereni itd.).

Osim privlačenja gostiju, bežičnim internetom poboljšavate sveukupan nivo usluge, te zadovoljstvo gostiju (pogledaj VIDEO).

Neke od opcija za povećanje prihoda uz pomoć Wi-Fi pristupa internetu:

  • Povećanje bookinga zbog kvalitetnog Wi-Fi pristupa internetu;
  • Zadržavanje gosta u hotelu čime se povećava konzumacija;
  • Naplata pristupa bežičnom internetu (opciono)

Dakle, potražnja je za wireless pristupom internetu u ugostiteljskim objektima je veoma velika, a vašim gostima je neophodna kvalitetna usluga u svakom smislu te riječi.

MI VAM MOŽEMO POMOĆI. Klikni OVDJE za više informacija!

Sanja Marjanović
Menadžer prodaje
Sanja Marjanović

Sanja Marjanović

Menadžer prodaje

Kako Wi-Fi povećava prihode

autor Sanja Marjanović vrijeme čitanja: 3 min
0